But please.

En riktigt busy day. Förresten, den här dagen går till världshistorien så bra den är. Jag känner verkligen hur hard work pays off och främst att man aldrig få ge upp. Att vara envis är en bra egenskap och oftast blir man det när det gäller saker man bryr sig mycket om och brinner för. Efter regn kommer solsken. Mycket klyschor just nu men i perioder känns dom mer sanna än andra och dom finns ju av en anledning..

Efter mötet som gick superbra idag smet jag förbi min absoluta favoritbutik här i Sundsvall, In Moode. Grym är den! Jag fick med mig ett par jeans från det Italienska märket Please hem, älskar modellen och har velat haft ett par länge nu. Stod mellan dessa gråa nedan och ett par svarta, vilka det blev får ni se i morgon. Hittade även den perfekta vinterjackan så nu tror jag att jag bestämt mig! More 2 come om det också.

Nu ska jag svira om till träningskläder och sträcka ut kroppen ordentligt på ett Body Balance pass. Uppdaterar ikväll!

// A very busy day. I can really tell u that hard work pays off, i really felt it today. After the meeting i had today i went to my fav store here, In Moode. It’s so good! Bought a pair of Please jeans, wasn’t sure if i should go for they grey ones below or black.. Ill show u which one i bought tom. Now? Bodybalance.

1 reaktion på “But please.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.