Little Dragon- Ritual Union Tensnake remix

I morse åt vi födelsedagsfrukost för My. Grattis kära du! Vilken bra start på morgonen, man borde äta mer frukostar ihop!

Nu har jag hållit på och jobbat hela dagen. Man känner verkligen att hösten är på G, mycket ska styras upp och mycket roliga grejer kommer att hända men förberedelserna tar alltid tid. Just nu håller jag på att tar ett stort beslut som berör er. More to come, vill att det ska bli så bra som möjligt för både er & mig.

Dagen till ära har jag på mig min favoritkjol från BikBok, Tisha från Rut & Circle (äälskar!) och flats från Nelly. Very Casual men det har passat bra idag när jag varit lite barnvakt också, det blir ett jäkla spring när barnen vill upp och gå! Underbart med barn!

// Me today. Busy day.. Have a lot of decisions to make today!

4 reaktioner på “Little Dragon- Ritual Union Tensnake remix”

 • Sandra skriver:

  Hej Sanne!
  Fick bara en liten impuls att kommentera här, jag har följt din blogg i säkert två-tre år nu! Det är faktiskt lite knäppt, att jag läser om ditt liv och följer med dig överallt varenda dag haha!
  Hur som helst, fin outfit! Och vad kul att du börjar dra igång massa projekt, jag kommer säkerligen läsa om dem i framtiden!
  Jag gillar verkligen din blogg, eller det är lite knäppt, men jag gillar dig! Nu har jag följt dig så länge att jag har liksom börjat bry mig om dig haha. Skitknäppt faktiskt! Men men, keep up the good work!
  Och fyfaan vad avis jag är på din väska!.
  Kram Sandra

  • sanne skriver:

   Hej! Är det sant? VAD KUL!!=) Tack! Jaa.. nu är det en massa kul på g som ni kommer få ta del av, så exalterad och nervös! Haha. ja men det blir ju så, det värmer!! Visst är den fin! Han kan han.. LOVE!

 • Karin skriver:

  Hej!!
  Jag blir så inspirerad av de plagg du visar upp från Rut&Circle!! Nu är det så att jag inte bor nära någon butik och plaggen du har finns inte i webshopen 🙁 Vet du om de kommer att komma in där? Tänker på den där svarta tröjan med vita sträck på handlederna och den grå/svarta toppen som är lite loose i modellen…. Vill ha:)
  Ha en bra onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.