Zig Zag.

Denna fina jackan såg jag för första gången på min vän Lins jobbarkompis. När Lin fyllde år hade hon en förfest hemma hos Michaela där den här tjejen dök upp i denna och jag fick ett extremt måste-ha-begär. Jag trodde först att det var Missoni. Hade ingen aning om var jag kunde hitta den men så hade min vän Carro som jobbar på NK tillsammans med dom här tjejerna fått veta var man kunde hitta den så nu är både jag & Carro ägare till dessa extremt fina små paljettjackor. Carro och jag satt nämligen bredvid varandra när den här tjejen kom in i jackan och dog lite smått.. =) Det kallar jag att lyckas inspirera!

Jag ser fram emot att bära den med slitna jeans, vit tisha och kilklackar. Love it!

Finns i Sturegallerian i butiken mitt emot Monroe. Finns endast 1 kvar men med lite grönt i sig istället för rosa.

// New in!!

5 reaktioner på “Zig Zag.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.