Good bye dinner.

I fredags vaknade vi minst sagt trötta. Vi mådde väl ungefär som vi förtjänade.. =)

Latade oss hela dagen och klockan 20.00 var det dags att inta Tingsgården för min systers och Tovas avskedsfest. Det bjöds först på två-rätters med släkt och nära vänner. Tingsgården ligger i Gamla Stan i Eskilstuna som är riktigt mysig, så fint! Tingsgården ligger ner mot vattnet där ni ser den röda stora markisen.

Förrätten var så ruskigt god. Toast skagen i all ära men med detta brödet var den något helt extra! I och med att vi alla reagerade på det smarriga brödet tog vi reda på att det var ett mörkt sirapsbröd som dom alltid har där.

Efter middagen trillade ca 50 personer till in. Tjejerna hade abonnerat större delen av stället och det var en härlig partystämning med en bra blandning av folk. Både släkt & vänner! Här ser ni mina snygga vänner!

Och här är jag & min lillasyster, kan tala om att det var inte superkul att krama hejdå i lördags innan jag åkte iväg och jobbade med Nelly. Usch vad det var jobbigt. Hon fick ett album av mig och Lisa vår kusin som hon får ta med sig till Dubai och titta i när hon saknar oss lite extra mycket.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.