BDAY BASH.

Här kommer lite text & bilder från min födelsedag. 24 hela år, det ni.. 

Började min födelsedag av att jag vaknade när Mr smet upp för att göra frukost, jag låtsades sova som jag gjort sedan jag var liten och funderade en stund på om jag skulle låtsas gå i sömnen upp till köket för att jag var så pirrig och nyfiken haha!!! Jag är knäpp. Plötsligt kom han ner med frukost på sängen och till och med fina blommor stod på brickan. Världens mysigaste morgon!

Mös på altanen med kaffe. Spekulerade i hur vädret skulle bli, såg inte så ljust ut..

Åkte in mot stan, allt såg grått och trist ut men en bra känsla infann sig ändå… =)

På stan mötte jag & Mr upp min syster och Hanna för att hjälpa Linn med en outfit till hennes avskedsfest dagen efter. Detta röstade vi för och så blev det! That skirt!!

Åt en födelsedagslunch och sedan åkte vi ut till landet där vi alltid fikar på min födelsedag. Under 21 av 24 år har vi suttit på bryggan, alltså utomhus i det fina vädret men i år regnade det så vi satt inne  i år. Oavsett vad så är det alltid mysigt att vara där ute och en tradition som jag inte vill bryta!

Jag valde franks chokladtårta i år igen, jag väljer choklad framför allt =) Jag firade i min vinröda Busnelklänning på dagen.

Mitt nya armband från Balenciaga åkte på direkt. Tack till mamma & pappa! <3

Mitt hjärta kom lite sent med detta underbart fina paket. Visst är han duktig? Han har det i sig. På paketet satt ett kort där han hade rimmat. Rimmet löd ”Tight som få men börjar bli gammal och grå, kommer alltid älska dig ändå” Hahaha. Jäkla dåre!!

Jag fick så himla mycket fina paket och det var lika mysigt som vanligt att fika på landet. Runt 17.00 åkte vi in till mina föräldrar i stan där det vankades grillfest med vänner och släkt!

Kvällens look;

Vänner och släkt trillade in. Vi satt ett stort gäng och trängdes på altanten under tak då det ordagrant spöregnade utanför. Som tur var så lugnade det ner sig under kvällen. Hos oss bjöds det på mat och dryck och vi dansade till sent in på natten då vi fortsatte ut i Mälarbaden. Tack till Tobbe som hämtade ett partytält, det hjälpte!

STORT TACK till alla som kom och uppvaktade mig och för alla så himla fina presenter och gratulationer!! <3

9 reaktioner på “BDAY BASH.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.