24 HOURS.

Från ett hotell till ett annat, checkar in & checkar ut, tour life. Första bilderna är från underbara Strand hotell på Öland. Så mysigt och jag mindes det sedan jag var barn när vi kom dit.

Igår kväll (bilderna på balkong 2) checkade vi in på hotell i Karlskrona. Det blev ett lycket lyckat event även igår! Tack för dessa två dagar alla som varit där. Så kul!

Nu sitter jag och väntar på mitt nästa tåg, jag skulle egentligen åkt hem idag men det fanns inte ett enda flyg till Sundsvall idag, inte ens från Stockholm så jag ska checka in på landet och börja med att titta på Mr’s match och efter det tänkte jag bara mysa med familjen, vila, träna och äta massa gott innan jag åker till nästa stopp som är Malmö nu på tisdag. Jag behöver verkligen ladda batterierna inför nästa vecka då vi turnerar tisdag, fredag, lördag, måndag, tisdag och sedan ska jag få åka hem till mitt hjärta igen. Ogillar verkligen att vara ifrån honom så här länge men nu är det som det är. Det blir inte fler sådana här långa vistelser från varandra på länge!

LOVE, S

// My last two days.

10 reaktioner på “24 HOURS.”

 • Sanna skriver:

  det låter som en otroligt grej att åka runt sådär och turnera i Sverige under sommaren med massa party och glada människor. Fantastiskt skoj !

 • carro skriver:

  Bikinin som du köpte på Nelly från wonderland, vilken storlek tog du på över och underdel? 🙂 Såg att dom hade kanon pris på dom nu!

 • Elin skriver:

  Hej otroligt vackra fina du!
  Vilka fina bilder! Du är riktigt pangbrud! Och skönt att ni fått så fint väder på turnén!
  Jag tänkte bara höra vad din frisör heter och vart hon jobbade, vet att du har skrivit det här på bloggen men kan inte hitta det! Ditt hår och hårfärg är att dö för så hade gärna gjort ett stop hos henne och blivit fin i håret lagomt till hösten och slutet på semestern 🙂 kram

  • sanne skriver:

   My i sundsvall på Anna forsbergs frisörer, det är min vän så om du vill ha samma färg som jag så säg bara att du vill ha som hennes vän Sanne =) kram

 • Tone skriver:

  Hvor har du kjøpt genseren i marine blå?

 • Caroline skriver:

  Först och främst VILKEN fin och inspirerande blogg! Sen undrar jag var du har köpt di. Underbara vita tröja på de sista bilderna!
  Tacksam för svar☺ kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.