Me time.

Så skönt med några timmars vila nu innan vi ska bege oss till Harrys & Sliver där vi kör kvällens event här i Karlskrona. Nu tänkte jag surfa lite, sätta på lite bra musik, måla naglarna, stryka blusen jag ska ha ikväll och se till så att jag får en bra hembiljett i morgon, vill inte missa Mr’s match klockan 16.

Älskar att bara ligga och lata mig emellanåt.. Ljuvligt.

// Some me time right now. Enjoying it..

2 reaktioner på “Me time.”

  • Lotta skriver:

    Hej Sanne! Älskar din blogg och vill läsa mer inspirerande bloggar! därför undrar jag ifall du kan länka de bloggar som du inte kan vara utan?? 🙂

    Kram Lotta

  • Lotta skriver:

    Hej Sanne! Älskar din blogg och vill läsa mer inspirerande bloggar! därför undrar jag ifall du kan länka de bloggar som du inte kan vara utan?? 🙂

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.