Ugg Australia

Jag har letat efter ett par kilklackar länge nu. Mina krav har varit att dom ska vara i bra kvalité, jag älskar kilklackar och vill inte slänga dom nästa år utan jag vill att dom ska hålla ett tag i och med att dom är så klassiska. Jag vill självklart ha ett par sköna då jag vill kunna gå i dom till vardags. Jag vill att det ska vara en neural färg.

Här om dagen på stranden sa jag till Simon att ”Det enda jag önskar mig i år är ett par kilklackar” Och sedan dess har jag spanat runt lite på nätet utan något vidare resultat.

Igår hämtade jag ut ett paket på posten och vad låg där? Mörkblå kilklackar med perfekt höjd på klacken, vrålsköna och exakt min storlek. Vilken underbar överraskning. TACK Ugg Austraila. Vilken jäkla sommarpresent! Dom kommer användas flitigt och ni får se dom på inom kort.

// New in from Ugg Australia. Thanks, they’re perfect!!

6 reaktioner på “Ugg Australia”

 • Alexandra skriver:

  Åh vilka fina..!!

 • gud vad snygga dom var!

 • Vera skriver:

  hur vet företagen vad ni bloggare gillar?
  Alltså, storlekar och sånt och hur får man hem inbjudningar och så- jag har också en blogg men får aldrig inbjudningar eller saker, hehe

  • sanne skriver:

   Dom vet ju inte exakt så det vi gillar så allt skriver man ju självklart inte om, jag skriver om saker jag står för så att man blogg blir så äkta det går! =) Det är ju pressbyårer som har bloggerskors mail och adresser så skickar dom ut produkter ibland som företag vill ha ut på nätet. Ju fler läsare desto större chans är det ju såklart att företag vill synas i bloggen. Jag vet inte hur många läsare du har exakt men det är bara köra på.. =)

 • Johanna skriver:

  Hej. Jag har försökt hitta dessa supersnygga skor.. Utan succe. 🙁 vet du var man kan hitta dem?

  Med vänlig hälsning Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.