Tell me!

När jag går på gymmet kör jag i princip nästan alltid samma program. Jag värmer upp på crosstrainern i 10-15 minuter och sedan kör jag igenom ben, rumpa, armar, mage och rygg. Jag kör nästan alltid samma övningar och maskiner och är nu sugen på lite nytt.

Kan inte ni dela med er av era bästa övningar för ben/rumpa/mage? Jag vill gärna veta. Jag tänkte att i morgon tar jag med kameran till gymmet så får ni se exakt vad jag brukar köra men tills dess. Berätta! Hur tränar ni era ben, rumpor och bål bäst? Jag tror jag har att lära av er!

Ps. Ni undrade mycket om bikinin nedan. Den svarta jag beställde från Nelly av märket Wonderland, den som hade brasilansk underdel och var SÅ liten, minns ni? Here it is. Jag vågade ju inte visa er hur den satt tidigare man jag använde den en del i Spanien som ni som fortfarande är sugna på att beställa den ser nu hur den ser ut. HÄR hittar ni den. Och ja, den är pytteliten, i princip mindre bak än fram, helt sjukt men toppen att sola i!

LOVE, S

5 reaktioner på “Tell me!”

 • Anna skriver:

  Min favoritövning för rumpan är x – band walk! Den bränner härligt och speciellt om man kör den i slutet av ett ben/rumpa-pass.

  Stå på ett gummiband med båda fötterna i höftbredd. Låt gummibandets ändar korsa varandra vid knäna. Ta tio steg till den ena sidan och håll hela tiden gummibandet sträckt.

  Man ser ut som en pingvin men det är det värt! Tack för en bra blogg 🙂

 • Madelino skriver:

  Är über amatör men syrran lärde mig någon vidrig bakdödare som en PT drillar hockeykillar med (å dom har ju bra rövar) så wtf… Kan ej de vetenskapliga namnen på grejerna så jag freestylar med förklaringar.

  Stå i doggystyle å fläka ett ben i taget rakt bakåt uppåt högt länge långsamt, sen kura ihop sig med knät mot magen som en igelkott så det spänner där med. 20 ggr på varje tass

  Alla fyra igen. Som pissande hunden fast med rakt darrande stackars ben, långt ned, långt upp. Ju längre fram du har benet från 90 grader å riktar benet mer framåt desto mer rumpdöden…. 20 ggr varje tass

  Doggystyle. En tass i taget gör stoooora 8-rörelser så högt lågt brett man kan (buhu). 20 VARV 8:or svårt å räkna också så varje skinka avlider… Vänsterbenet gör typ grekiska bokstäver och ticsar fel lätt haha om man är högerfotad dvs. Visst koordinationsknas på mig.

  Sååå 3×20 på alla i rad, sen DÖ. Man kan börja med x10 om man är vek.

  /Madelino

 • Madelino skriver:

  Är über amatör men syrran lärde mig någon vidrig bakdödare som en PT drillar hockeykillar med (å dom har ju bra rövar) så wtf… Kan ej de vetenskapliga namnen på grejerna så jag freestylar med förklaringar.

  Stå i doggystyle å fläka ett ben i taget rakt bakåt uppåt högt länge långsamt, sen kura ihop sig med knät mot magen som en igelkott så det spänner där med. 20 ggr på varje tass

  Alla fyra igen. Som pissande hunden fast med rakt darrande stackars ben, långt ned, långt upp. Ju längre fram du har benet från 90 grader å riktar benet mer framåt desto mer rumpdöden…. 20 ggr varje tass

  Doggystyle. En tass i taget gör stoooora 8-rörelser så högt lågt brett man kan (buhu). 20 VARV 8:or svårt å räkna också så varje skinka avlider… Vänsterbenet gör typ grekiska bokstäver och ticsar fel lätt haha om man är högerfotad dvs. Visst koordinationsknas på mig.

  Sååå 3×20 på alla i rad, sen DÖ. Man kan börja med x10 om man är vek.

  /Madelino

 • Matilda skriver:

  Jag säger bara squats och utfall med skivstång på axlarna! Ultimata rumpan får man och riktigt snyggt lyft!

  För magen så är situps bäst, olika håll och med vikter! Inte så förtjust i plankan!

 • SOFIA skriver:

  squats med skivstång för rumpa och lår!

  bål skulle jag säga min favorit då du ligger på rygg, raklång, benen får inte nudda mattan och du har en medicinboll av minst 2kg som du kastar upp i luften samtidigt som benen inte får nudda marken. ju högre du kastar (alternativt att någon fångar bollen, håller lite, och släpper) ju svårare blir det! låter krångligt kanske men är superlätt. känns rejält i magpartiet men även bra för ben och armar 🙂

  tack för en riktigt härlig blogg, hittade hit pga min forna favoritspelare i Bajen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.