Banana boat

Två frågor bara 1. Varför åker man inte bananbåt oftare? Extreeeemt kul!! 2. Hur liten är inte Simons flytväst?? Haha!

// Went banana boating the other day. SO much fun!!

5 reaktioner på “Banana boat”

 • haha, ser sjukt roligt ut!

 • Emma skriver:

  Hej Sanne!

  Jag undrar hur du kopplar din polyvore-sida till din blogg? Hur lyckas du logga in? När du är klar med ditt collage, klickar du sedan på ”Share your creation” och på ”Blogger” eller vart trycker du?
  Eller delar du den på facebook och sedan till din blogg?

  Vore evigt tacksam för svar!

 • Mia skriver:

  Hej Sanne!
  Hade du inte kunnat skriva ett kul inlägg om hösten trender, och ge en massa tips på bra köp 🙂 både budget och lite dyrare! Samt om det är någon speciell färg, mönster, detalj eller plagg som är extra hett i höst.. Trots vi är mitt uppe i sommaren och ska njuta av den kan jag inte låta bli att längta lite till hösten.. Men när det kommer till trenderna känner jag mig just nu helt lost..
  Hade varit så tacksam 🙂 Kram

 • Sophia skriver:

  Hi Sanne 🙂 In old pictures of you (LA times) your hair colour was really light, almost a little bit barbie-like! It looked good on you but your hair colour now is absolutely perfect! It’s so natural! Could you please tell me how did you do that? Did you just do some highlights? 🙂

  Love your blog, you’re my role model! And I wish I could have your legs 🙂

  Greets, Sophia

 • Sophia skriver:

  Hi Sanne 🙂 In old pictures of you (LA times) your hair colour was really light, almost a little bit barbie-like! It looked good on you but your hair colour now is absolutely perfect! It’s so natural! Could you please tell me how did you do that? Did you just do some highlights? 🙂

  Love your blog, you’re my role model! And I wish I could have your legs 🙂

  Greets, Sophia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.