Roof top

Trots att vi har hittat våra guldkorn bland alla restauranger så orkade vi inte äta ute varje dag. I torsdags var en del av oss trötta och vi åt pasta bolognese på takterassen. Älskar takterassen. Vi har två balkonger i lägenheten, den på nedervåningen är mindre och jättemysig. Det är där vi nästan alltid frukost, underbart att kliva ut där i morognrock på morgonen med en kopp kaffe men att sitta på takterassen såhär på kvällen när det är ljummet ute är oslagbart. Sådan känsla! Där uppe firade jag och vänner nyår för två år sedan, inte fy skam.

Vi gled omkring ofixade hela familjen och jag drog på mig det skönaste och mjukaste jag hade med mig. Myskvällar när dom är som bäst. Avrundade kvällen i soffan med skrattfest, vi såg Just go with it för fjärde gången typ och den var lika rolig som sist.

// Thursday night. Pasta bolognese at the roof top, lovely night.

 

4 reaktioner på “Roof top”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.