Touchdown Sweden.

Nu är vi hemma hos svärisarna efter en underbar semester. Jag har massor med bilder och förberedda inlägg jag kommer dela med mig av under veckan, startskottet går av i morgon bitti.

Nu tänkte vi njuta av sista kvällen på vår semester med grillat på altanen, det känns inte helt dumt.

I morgon börjar vardagen igen. Mycket jobb står på schemat.

// Now we are in Sweden. Gonna spend our last day at our vacation at Mr’s parents house. Bbq and a chill night is coming up. From tomorrow im gonna put up a lot of nice posts with great pics, u will enjoy it.

4 reaktioner på “Touchdown Sweden.”

 • Johanna skriver:

  Var är de rosa/vita shortsen ifrån?:)

 • Lillan skriver:

  Jag ska på bröllop om en månad och hittar inget att ha på mig som jag fastnar för, inte det lättaste eftersom jag har en del kriterier. Klänningen ska ärmar, antingen korta eller långa, spelar ingen roll. Den ska dessutom vara runt knälånga. Som kortast just ovanför knäna. Till bröllopet jag ska på är detta kriterier som är väsentliga. Vore SUUUPERTACKSAM för tips!!! Vet hur grym du är på sånt här så har du nån tid över får du såååå gärna tipsa! Kram

 • Ny läsare skriver:

  Har sett dig använda en underbar brun liten clutch. Berätta gärna var du köpt de. Tack på förhand!!

 • elin skriver:

  Gud vilken vacker bild på er! Det ser ut att ha varit en underbar liten mini semester!! 🙂 Vart är den sjukt fina blusen från? 🙂 Lika vacker som allid Sanne! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.