Look of the other day

Topp, kjol & skor Zara, Väska Mulberry, Sunnies Le Specs.

Vilken underbar kväll igår. Nu ska vi iväg till mina föräldrars vänner som öppnat en restaurang här, ska bli riktigt spännande. Kameran är såklart med, det är den hela tiden så bilder kommer dyka upp hela tiden, outfits med.

// Me last night.

 

5 reaktioner på “Look of the other day”

 • Josefin skriver:

  Hej sanne! Undrar lite om din kamera. Är den lätt att bära med sig? Typ på fest och så, kan man ha den i en mindre väska eller hur bär du med dig den? Vilka är skillandern mellan din canon g12 och nikon d3200. Står nämligen och velar mellan den sistnämnda och en g15… Tack för en fin blogg, kram!

  • sanne skriver:

   nja.. jag tar inte med den på fest helst, den är ju rätt stor och klumpig så kör ofta på mobilen om det är så att jag inte orkar släpa på den. Jag försöker ta hand om den så gott jag kan så att ta med den ibland för mig är lika med att den försvinner då jag har en tendens att tappa bort saker haha.. Jag tycker det bra med canon g12 var att man kunde vrida linsen så att det var lätt att ta outfitbilder själv så kunde man se hur det såg ut men det var det enda som var bättre, nikon är bättre alla gånger! Bättre skärpa, enklare inställningar och tar sjukt mkt bättre bilder!! kram

 • Stina skriver:

  Du är så otroligt vacker Sanne!! Hoppas du har det jättebra på din semester! Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har hittat en väska från Marc by Marc Jacobs. Jag undrar vad ”skillnaden” på Marc Jacobs och Marc by Marc Jacobs egentligen är? Dum fråga kanske, men jag undrar eftersom det skiljer en del i pris. Kan vara kul att veta varför:) Stor kram till dig!

  • sanne skriver:

   Tack fina! Marc by marc är Marc Jacobs billigare märke. Alltså, marc by marc och marc jacobs är inte exakt samma utan marc jacobs är betydligt dyrare.. =) kram

 • elin skriver:

  Vad är det du jobbar med på Scandic?
  Jag jobbar själv på hotell så skulle vara kul att veta =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.