Look of last night

Jag älskar att fota outiftbilder här i denna underbara miljö! Saknar att bo utomlands, jag är ju världens största fan av vackra blommor, solsken, palmer och mat som är sådär fint upplagd så det är verkligen ett nöje att fota just nu.

Jag kan tala om att min kamera har då inte svikit mig ännu, alla ni som funderar på att köpa en bra kamera som är latthanterad, kör på en Nikon D3200. HELT fantastisk! Kolla bilderna nedan. Det enda jag ändrat på dom är att jag tryckt på förbättra i Iphoto så dom blivit lite skarpare, annars ingenting. Klass!

Och outfiten? Kjol Zara, Skjorta Massimo Dutti, Skor Nelly, Väska Mulberry, Sunnies Ray Ban (new in!)

// Me last night. Love my new camera from Nikon. If u are looking for a great camera i highly recommend Nikon D3200. Just look at the pics below, how amazing?

4 reaktioner på “Look of last night”

 • Åsa skriver:

  Jäklar vilken kanonbra och häftig bild den sista var! Alla bilderna är naturligtvis bra, men den sista var grym, klass! 🙂
  På de första bilderna är du riktigt lik ”sessan” Madeleine också, haha. Måste vara prinsen vi skymtar i brillorna alltså… 😉
  Vi ses i morgon, till dess njut av sista dagen…
  Kramelikram

 • Karolin skriver:

  Hej Sanne! Jag undrar bara vilken storlek du har på kjolen? Den är verkligen jättefin 🙂

 • Karolin skriver:

  Hej Sanne! Jag undrar bara vilken storlek du har på kjolen? Den är verkligen jättefin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.