LAST DAYS.

I onsdags åkte jag ”hemåt” för att fira både kusin, nära familjevän och sysslings studentfiranden. Vilka dagar vi har haft, helt otroligt och vilket underbart väder! Här kommer en bildbomb.

I torsdags började vi att fira Tova som jag växt upp med. Lilltjejen har blivit stor och hon var inte den enda, träffade på andra familjevänner också där sönerna som jag gått runt och burit på som liten är två huvuden längre än mig. Tiden går fort!

Ja här ser ni vad jag menar.. =) Dessa killar har jag varit barnvakt åt, helt sjukt!

Sedan åkte vi vidare till min kusin Lisa för att fira henne. Där befann sig stora delar av släkten men även en massa vänner. Simone kom till och med ner, så kul! Mogis bar var populär och dansgolvet likaså, för att inte tala om både den goda maten det bjöds på men även korvarna som grillades in på småtimmarna. Ljuvligt! Vi hade det så himla bra och min kusin Lisa verkade också glad och nöjd.. =)

Efter att vi hade sett filmen om Lisa som min syster gjorde till henne så sprang vi igenom skogen till mina sysslingar varav den yngsta också tog studenten. Kul att träffa hela det gänget också! =)

..Men smet tillbaka efter en stund då det vankades kaffe och dessert samt en himla massa dans och skratt. TACK alla för en underbar dag!! Ni kan säkert se på bilderna nedan att vi hade hysteriskt kul. Jag tycker det är helt fantastiskt kul att ha både vänner och släkt samlade med en massa dans och härligheter. Stort tack och Grattis till Lisa, Tova & David och alla er andra som tagit studenten. Magiskt!

7 reaktioner på “LAST DAYS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.