A PRETTY GOOD DAY TOO.

Vaknade upp dagen efter festligheterna och mådde fint. Solen sken och jag kände mig så glad över att vara hemma och få träffa alla, så bra med studentfiranden och födelsedagar då jag oftast träffar på folk jag inte träffar så ofta annars!

Hade gjort en deal med världens bästa granne Jocke på natten och eftersom att han höll det han lovade så fick jag lov att haka på Jocke, Jockes vän och pappa till Stockholm på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården, gud vad jobbigt det var… =) Vi hade det nästan oförskämt bra där vi satt i solen och jag var väldigt glad över att jag följde med! Riktigt kul.

Simone & Henke anslöt under dagen och vi satt i flera timmar och åt och drack gott. Svensk sommar hörre ni, oslagbart! Senare på kvällen tåg vi tåget hem igen och där fortsatte festligheterna tillsammans med Mr som också kom hem. Vilka dagar!

// Two days ago in Stockholm, what an amazing day!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.