WHERE FROM?

Väldigt efterfrågat- Var kommer alla plaggen i kollagen jag lade upp igår från? Jag har faktiskt länkat till varje plagg så enjoy shoppin ladies!

Till h: Grått linne Rebecca Taylor, Shorts Rag & Bone, Sandaler Zara. Mitten: Randig tröja Zara, Vita jeans Rag & Bone, Espadrillos Nelly. Till v: Skjorta Zara, Jeans Rag&Bone (samma som jag har!) Flats Tory Burch.

Alla klänningar & alla sandaler från Zara (älskar Zara!) Svart klänning, blå klänning, röd klänning, leopard sandaler, guld sandaler, bruna sandaler. Svarta solglasögon Celine, blåa Ray Ban, Bruna Marni.

Till v: Blus Romwe, Kjol Zara, Heels Saint Laurent, Nagellack Essie, Armband Chanel. Till h: Blus Zara, Shorts Rebecca Taylor (finns liknande på zara men andra färger så som blå och nude) Heels Zara, Clutch Windsorstore.com.

Till v: Skinnjacka Zara, Tisha T by Alexander Wang, shorts Fanny Lyckman för Nelly, Heels Zara, nagellack Chanel. Till h: Linne svart, vit blus, byxor från Zara vita, byxor från zara svarta, pumps från Mango.

Till v: Gul klänning coast-stores.com, Heels Zara, Lila klänning Acne, sandaler modcloth.com, Mitten: Anine Bing klänning, Till v:  Jumpsuit Paul & Joe, Wedges piperlime.gap.com, Gul maxidress joythestore.com, sandaler Balenciaga.

Allt från IRO.

1 reaktion på “WHERE FROM?”

  • helene skriver:

    Om du bara visste hur mycket vi (iallafall jag!) uppskattar att du lägger ner tid och gör dessa kollage samt länkar till allihopa. Blir så glad!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.