TRENCHCOAT.

Denna jackan låg i min påse från Zara. Jag har alltid gillat trenchcoats och äger en annan som jag tycker är för lång. Trenchoaten är ju ett plagg som funkar till alla tillfällen i princip, ett lättburet plagg som ger ett välklätt intryck. Jag kommer använda min flitigt i sommar/höst tillsammans med både klänningar till fest och till jeans och ballerina till vardags. Ett klassiskt plagg som alltid funkar!

// New in, trenchoat from Zara. So classy, love it!

1 reaktion på “TRENCHCOAT.”

  • Jen skriver:

    Snygg, snygg, snygg! Du levererar som vanligt! 🙂 Jag tänkte fråga, du som har koll, vet du om det finns liknande ”By Malina Maxi klänningar” med öppen rygg och snörningar? Den ligger på nästan 4 tusen vilket känns lite mastigt. Ska på bröllop i sommar och modellen är bara hur snygg som helst! Som sagt, en liknande men något billigare. Har du nåt tips?

    Sköt om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.