WAND IS DOING MAGIC.

Sedan jag fick höra talas om Cloud Nines verktyg har jag varit SÅ nyfiken på att prova någon av styling-redskapen! Det är nämligen Robert Powl, grundaren av GHD som startat detta efter att han uppnådde imponerande försäljningsrekord så bestämde han sig för att sälja sin andel i GHD 2008 och började istället arbeta på sitt eget projekt: ett avancerat styling-järn med one touch temperaturkontroller. Cloud Nines styling-redskap ger kontroll och flexibilitet genom att använda så lite värme som möjligt för att skydda håret men samtidigt ge dig oanade styling- möjligheter.  En hemlig ingrediens i varje redskap ger glans och lyster till håret och one touch temperaturkontrollerna ser till att du använder lägsta möjlig värme för att inte slita på håret.

 I och med att jag har spikrakt hår av naturen så bestämde jag mig självklart för att prova Cloud nines storsäljare, locktången Wand och jag kan ju tala om att det är denna locktång jag alltid har letat efter, den har allt jag vill att en locktång ska bidra med. Skonsam för håret, ger stora och naturliga lockar, ger glans (ja det är sant!) och så stänger den av sig självt efter 30 minuter, kan vara bra för mig som är ganska vimsig! Den finns i tre olika storlekar så välj själv om du vill ha 40-talsinspirerad look, boho chic eller bara sexigt svall.

HUR snyggt blev inte mitt hår med hjälp av locktången Wand? Jag har den största modellen. HÄR hittar du den.

Ni hittar alla Cloud Nines styling-redskap här hos Bangerhead.se

OCH det bästa tjejer? Ikväll kommer jag lägga upp en video på hur jag lockar håret med detta trollspö och så kommer jag även att tala om för er om hur just DU kan vinna en sådan här godbit. Detta vill ni INTE missa. Kika in ikväll mina älsklingar!!!

2 reaktioner på “WAND IS DOING MAGIC.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.