VALBORG.

Igår var det Valborg igen. En mysig tradition tycker jag! Jag minns hur stort jag tyckte Valborg var som liten, jag minns i det område vi bodde i vilket pangfirande det var för dom äldre ungdomarna. Jag och min vän Matilda smög alltid omkring bland denna folkfest, vi tyckte det var så spännande med så mycket folk, äldre folk!

Igår var jag dock inte ute och smög på vuxna människor utan vi var ute och käkade med ett glatt gäng fotbollsspelare + flickvänner. En mycket lyckad kväll med massa skratt och riktigt god mat, som det ska vara! =)

Och toppen jag skrev om i förrgår hittade jag, letade faktiskt febrilt efter den. Jag hade verkligen bestämt mig! Till den matchade jag med ringar i öronen från GT och bootcutjeans. Gillar verkligen den här toppen!

// My look last night.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.