IN STORE

Jag är som ett freak när det kommer till att spana kläder på internet och främst bland nyheterna. Jag älskar att se vad det är för nytt spännande som kommer in och idag kom jag på medan jag satt och spanade runt att jag kanske skulle tipsa er om mina favoriter i butik just nu, jag valde ut favoriter bland Gina Tricot, BikBok och Nelly.com just idag. Jag valde även endast plagg med en väldigt vänlig prislapp så enjoy ladies! 

Gina Tricot:

Snyggaste jeansskjortan på länge. Jag har köpt en från Gant nyligen men måste nästan ta en titt på denna ändå. Good job Gina!

Fin enkel kjol som passar till allt. Jag gillar verkligen den här typen av kjol! Lika snygg till klackar och en blus som till en stickad tröja och ballerina.

Söt topp som jag skulle vilja matcha med utsvängda jeans, mjuka lockar, hatt och stora sunnies. Så fin! Om du är en tjej som gillar stora örhängen är denna även väldigt fin till det och utsläppt hår då skärningen är så fin.

En annan fin kjol från Gina. Jag skulle matcha den med en vit topp och höga klackar och skinnjacka till fest!

Enkel tröja från Gina. Finns även i vit. Denna skulle jag matcha som på bilden med vita jeans. Vårfräscht!

Ni frågar ofta mig om tips på baggyjeans, here u go!

Bikbok:

Underbar blus! Jag gillar båda färgerna lika mycket. Denna modellen är väldigt inne nu i vår och matchas bäst med ljusa jeansshorts, jeans/baggyjeans och sandaler eller espadrillos. Somrig och såå fin!

Isabel Marant inspirerad kjol. Denna skulle jag gärna ha hängades på höften. Hur skulle jag matcha den? Till vardags med en slapp tisha, bruna boots, fransväska och solglasögon. Till kvällen, också med slapptisha eller slapp vit skjorta och nätta klackar och så skinnajackan.

Nelly:

SÅ snygg byxdress. Jag skulle verkligen vilja ha denna i min vårgarderob! Så fin att använda till vardags med ballerina och byta ut dom mot höga klackar till kvällen. Jag tycker det är så snyggt med byxdress och den här färgen är riktigt bra. Kolla in videon, ni kommer nog gilla den ni med!

Jag har någon slags förkärlek till babydollklänningar som ni säkert redan vet och detta var inget undantag..

1 reaktion på “IN STORE”

  • My skriver:

    Haha vad sjukt! Tänkte på dig när jag köpte den blåa draperade kjolen från Gina! Jag blev kär i den på nätet och tog inspiration från dig när jag stylade den till en middag i lördags! Å så lägger du upp den här nu och skriver typ likadant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.