Classic.

Som ni vet sedan tidigare är jag oftast väldigt klassisk i min stil, jag är i alla fall inte direkt vågad. Jag gillar ju det enkla, less is more är fortfarande min melodi.

Just nu är jag ute efter en trenchcoat, något jag tycker alla tjejer borde ha i sin garderob. Jag har en från Zara som jag tycker är för lång i modellen så nu har jag precis börjat jakten. Denna från Burberry nedan är ju helt fantastisk! Jakten har börjat så om ni sett några fina, beiga någonstans- lemme know! Här nedan har jag satt ihop en liten önskeoutfit. Love it!

Topp Marni, Solisar Rag & Bone, Trench Burberry, Flats Tory Burch, Jeans Rag&Bone.

1 reaktion på “Classic.”

  • A skriver:

    Kolla in Warehouse! De har en kort och en lite längre beige trenchcoat som är så fina. Jag köpte den korta nyligen, love it, perfekt nu när det börjar bli lite varmare!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.