ORDINARY

Precis som många andra har jag också ätit proteinpannkakor till frukost, varit på gymmet och svettats och ätit lunch med vänner, hämtat ut ett par nya skor och fikat. Är sådant ens kul att läsa om egentligen? Jag skriver ju också om det ibland, vad jag gör alltså men av egen erfarenhet vet jag inte ens om jag vill läsa om sådant, när jag klickar in på en blogg vill jag ta del av fina bilder, inspireras av personen,  få bra tips både shopping/träning/mat, lite personliga tankar och så en stor dos glädje om det inte är vänners bloggar dock, då tycker jag allt är roligt att läsa för då vill jag ju bara bli uppdaterad! Håller ni med mig? Eller vad vill ni få ut av en blogg?

Oh gud, om ni bara visste hur mycket mina hjärna får jobba. Tankarna går på högvarv, jag har för mycket fritid och alldeles för mycket idéer, ska jag  kicka igång projektet jag drömmer om- att starta upp ett klädmärke kanske? Skulle ni uppskatta det, låter det intressant? En egen webshop med endast kläder jag själv gillar så sköter jag det själv, jag har ju erfarenheten och all tid i världen. Ska jag fokusera på träningen? Ska jag göra träningsvideos ni kan inspireras av? Eller ska jag kanske göra båda? Jag känner att jag står och stampar och inte riktigt vet vad jag pysslar med. Jag har så mycket drömmar, inspiration, energi och framförallt tid och behöver få ut det någonstans. Jag tror jag behöver vägledning, pappa? Jag känner även att jag vill hitta något jag älskar att göra och som är ett jobb jag kan ta med mig för detta var ju garanterat inte första gången vi flyttade..

Lite tisdagssvammel som sagt. Såhär ser jag ut idag!

13 reaktioner på “ORDINARY”

 • Jossan skriver:

  Håller helt med dig!!
  Skippa babblet om vad du har fikat och vilka du fikade med. Fortsätt istället med att inspirera oss med träning, mode och skönt . Peppra oss med glädje, självförtroende, bra qoutes…. och lite kärlek är aldrig fel 😉

  Gillar skarp samarbetet med Nathalie (hon som sminkar dig), så det är bara att fylla på i Make Up-kategorin 🙂

  Fortsätt att göra en galet inspirerande och glädjespridande blogg, I love it!.. och ännu bättre blir det när du får tillbaka din kamera.

  Keep it up!

 • Jossan skriver:

  Håller helt med dig!!
  Skippa babblet om vad du har fikat och vilka du fikade med. Fortsätt istället med att inspirera oss med träning, mode och skönt . Peppra oss med glädje, självförtroende, bra qoutes…. och lite kärlek är aldrig fel 😉

  Gillar skarp samarbetet med Nathalie (hon som sminkar dig), så det är bara att fylla på i Make Up-kategorin 🙂

  Fortsätt att göra en galet inspirerande och glädjespridande blogg, I love it!.. och ännu bättre blir det när du får tillbaka din kamera.

  Keep it up!

 • SANDRA skriver:

  Åh! Men känns det inte lite kul att, trots att du står och stampar lite på samma ställe, så finns det ändå många alternativ för dig! Jag har följt dig i något år eller två nu och mode verkar vara din grej, det skulle jag satsa på om jag vore dig! En webshop låter superkul ju, våga göra det! Träningsvideo vore ju också superroligt, tycker jag i allafall som älskar att träna 🙂
  Trevlig tisdag på dig =)

 • Elin skriver:

  Jag tycker bloggar handlar om allt (av det du vill dela med dig av)! Och om det är att du fikat med en vän så visa det! Man läser ju om din vardag. Jag tycker det är kul när du visat dagens outfit, vad du har köpt, vad du har gjort, mat, träning. Dvs allt! Inte mer av något hit eller dit. Utan blandningen är det som är bra. Vill jag läsa om träning så väljer jag en träningsblogg! Din blogg har ALLT! Det är den jag tittar först på varje dag.. Mycket uppdateringar – det är viktigt! Och jag tycker kläder och inredning är din grej. Kanske mer studier (på distans om det inte funkar där du bor) eller något liknande. Tack för en bra blogg =)

 • Elin skriver:

  Jag tycker bloggar handlar om allt (av det du vill dela med dig av)! Och om det är att du fikat med en vän så visa det! Man läser ju om din vardag. Jag tycker det är kul när du visat dagens outfit, vad du har köpt, vad du har gjort, mat, träning. Dvs allt! Inte mer av något hit eller dit. Utan blandningen är det som är bra. Vill jag läsa om träning så väljer jag en träningsblogg! Din blogg har ALLT! Det är den jag tittar först på varje dag.. Mycket uppdateringar – det är viktigt! Och jag tycker kläder och inredning är din grej. Kanske mer studier (på distans om det inte funkar där du bor) eller något liknande. Tack för en bra blogg =)

 • Johanna skriver:

  Älskar allt du skriver! Just nu är jag inne i en träningsfas som jag vill vara fast vid så det hade uppskattats massor med träningstips, snygga träningskläder, god hälsosam mat, träningskläder och di a resultat i bilder på träning till exempel 🙂 men även skönhetstips (vad hände med ditt och din muas deal ni hade? Det uppskattades jättemycket!) sminkprodukter, hårproduketer (budget och lite dyrare, alla har inte gott om pengar. 😉 ). Shopping som du gör, inspo, klädtips med både budget och lite dyrare kläder.. Ja allt som du i princip gör! Din blogg är den första jag besöker på morgonen och den sista innan jag lägger mig 🙂 du är grymt bra Sanne och jag hoppas du vet om de 🙂 live your dream!

  Pusskram!

 • Romiyana skriver:

  Aa snälla börja med en egen webshop där du säljer kläder, jag älskar din stil och skulle gärna vilja se något som kommer från dig, som du designat själv! Jag älskar att du skriver om allt möjligt på din blogg, från workouts till kärlek, från vänner till fashion, det är just detta en blogg ska handla om tycker, och plus så skriver du om ditt vardagliga liv klart. Jag älskar de nya videoklippen som du lagt ut på sminkvideon och videoklippet om din outfit, blev galet kär i det där videoklippet! Du är helt enkelt på bra på allt, skulle vilja se mer utav throwback thursday som du gjorde innan och kanske lite mer skönhets/träningstips skulle uppskattas, men som du vet nog så är jag ett stort fan av din blogg och dig, kram 😀

 • Anna skriver:

  Jag tycker du ska skriva sånt som DU känner för, de bästa bloggarna är de som är äkta tycker jag 🙂 Jag gillar alla dina tips jättemycket, både mode, träning, kost osv. Sen är det lite kul att få en inblick i din vardag då och då, se vad du gjort under dagen, hur det gått i pojkvännens match osv.. Din vardag helt enkelt! Det enda ”negativa” jag kan känna ibland är att inläggen kan vara lite väl långa (om det ens kan ses som negativt?) och det blir lite väl mycket text i en stor klump. Men det är bara i mina ögon 🙂 Jag läser ofta bloggar ”i farten” eller på lunchrasten t ex och ibland hoppar jag vidare till nästa inlägg/blogg bara för det blir ”för mycket” att läsa just då. Men kör på som du gör nu Sanne, gillar din blogg massor och du verkar vara en sån härlig sprallig tjej :)) Kram från Anna

 • Ida skriver:

  Håller med de andra som kommenterat! Kollar in din blogg varje dag just för att kolla vad du gjort idag osv. Du verkar vara en sån påhittig tjej som alltid är glad!
  Du är originell! Dina träningstips älskar jag då jag vill ha samma kropp som du, så där är du inspirerande!
  Jag saknar sminkfilmerna med make up artisten. Även outfitfilmen, fortsätt med det! Super roligt ju. Mer sånt då vi älskar skönhet.

  Kör hårt och ta till dig allt som alla skriver!

 • Ida skriver:

  Håller med de andra som kommenterat! Kollar in din blogg varje dag just för att kolla vad du gjort idag osv. Du verkar vara en sån påhittig tjej som alltid är glad!
  Du är originell! Dina träningstips älskar jag då jag vill ha samma kropp som du, så där är du inspirerande!
  Jag saknar sminkfilmerna med make up artisten. Även outfitfilmen, fortsätt med det! Super roligt ju. Mer sånt då vi älskar skönhet.

  Kör hårt och ta till dig allt som alla skriver!

 • Elin skriver:

  Så himla sant! Men också så himla lätt att hamna i detdär ”Idag har jag gjort de och de och de-snacket”. Men jag försöker inspirera om träning, hälsa och lite andra småtips och bilder. Oftast är det just bilderna man blir mest inspirerad av!

  Kram på dig!

 • Åsa skriver:

  du behöver ingen hjälp.lyssna bara på ditt hjärta

 • Katarina skriver:

  Jag älskar din blogg precis som den är! Håller med om att blandningen är bäst och har verkligen inget emot att läsa om nån fika hit och dit, även det är ju faktiskt inspiration på lite vardagslyx! 🙂

  Var nyss inne på mangos hemsida och hittade en t-shirt som det, enligt mig då, bara skrek Sanne om! Skitsnygg! http://shop.mango.com/SE/p0/mango/clothing/tops/typographic-print-striped-t-shirt/?id=83208365_10&n=1&s=prendas.tops&ie=0&m=&ts=1366829025174

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.