BOHO CHIC

Nu när Coachellafestivalen varit i full gång dyker det alltid upp en massa härliga bilder på stilsäkra tjejer från festivalen, dom flesta relaxed klädda i jeansshorts och någon slapp blus tillsammans med hatt och boots eller någon fin bohochicklänning med fint mönster, boots, fransväska och mjuka lockar. Bohochicstilen ligger mig varmt om hjärtat och om det är någonstans du kan fynda denna typen av klänningar så är det på Indiska. 

How ever, i vår kommer jag springa runt i mönstrade bohoklänningar, jeansshorts, virkade plagg, luftiga broderade blusar, fransväska, boots, minnetonkas och mjuka lockar. Precis i min smak!

Någon annan som gillar denna stilen är vackra Alessandra Ambrossio, hon bär upp det riktigt bra den damen. Wow! Full pott. Hur söt är inte bilden från i år på henne och hennes söta dotter? Oh my….

Här kommer ett kollage jag gjort. Nedan ser ni var plaggen kommer ifrån.

Börjar från vänster. 1. Klänning Isabel Marant. 2. Vit klänning IRO 3. Klänning Mango 4. Klänning Zara 5. Klänning IRO 6. Klänning Scotch & Soda 7. Grå fransväska Net-a-porter 8. Vit blus Zara 9. Ljusbrun fransväska Oasis 10. Bruna höga boots Zappos.se 11. Fransboots Minnetonkas 12. Jeansshorts H&M 13. Boots beiga låga Zara

Some inspo;

2 reaktioner på “BOHO CHIC”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.