She’s up all night ’til the sun I’m up all night to get some

Jag har alltid älskat Daftpunk. Jag minns så väl i L.A hur jag och några killkompisar brassade på med Around the world säkert 10 gånger i rad, jag tröttnar aldrig på deras låtar, så bra känsla! Jag har i flera år önskat att få se dom live och även önskat att dom ska släppa lite ny musik men fick höra att dom inte gjorde några spelningar längre och några nya låtar såg jag ingenting av heller..

Men så fick jag höra för någon månad sedan att dom skulle släppa ett nytt album och jag blev överlycklig. Här om dagen spelade pappa deras nya låt för mig och Simon och både i fredags och igår spelade dom låten på klubbarna vi var på. Tror ni vi blev glada? Woah, älskar den. Vill bara dansa!! Och hur tung är inte Pharell? I DIE. #TeamDaftpunk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.