FUN TIMES

Alltså det var så tramsigt igår när jag skulle intervjua Philip. Vi är ju fyra stycken som åker runt på turnén och han representerar Licor 43 som är en av våra sponsorer. Vi har så jäkla kul ihop vi fyra och det är inte ofta vi kan vara allvarliga med varandra, vi har latjat extremt mycket med varandra den här resan. Ungefär samma tröga humor allaihopa.

Hur som helst, igår när jag skulle intervjua honom så KUNDE JAG INTE HÅLLA MIG FÖR SKRATT. Så fort han öppnade munnen och såg sådär allvarlig och seriös ut så brast jag ut i skratt. Kolla hur jag försöker hålla mig så fort jag frågat honom första frågan, jag kan verkligen inte hålla mig..

Det värsta var att det blev ju en grej så det blev aldrig en hel intervju i och med att vi alla började skratta haha..

2 reaktioner på “FUN TIMES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.