Wearing Pink for spring

Fick en superfin ljusrosa tröja av en vän här om dagen, älskar den. TACK!! Cashmere kan vara det härligaste materialet som finns! Jag brukar ofta känna mig lite töntig i ljusrosa trots att jag tycker det är så himla fint men jag tuffade till tröjan med ljusgråa jeans och ett rockigare bälte.

Så fint med pastellfärger nu till våren, jag är rätt så färgglad av mig så jag vet någon som kommer springa runt som en liten regnbåge i vår. Finns så mycket fint just nu i massa härliga färger!

PS. I bakgrunden ser ni Ikeakassar med kläder i, där har jag vikt ner allt som ska fotas så att jag kan slänga upp det i bloppisen. Jag har en liten verkstad hemma!

// Me in pink today. Usually i don’t feel very me in baby pink but with grey jeans and a rock bohemic belt it felt all good. Spring is here!

3 reaktioner på “Wearing Pink for spring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.