Eagle.

Yay. Friday! Nu sitter jag på tåget på väg till Falun, där vi kör kvällens event. Solen skiner och helgen kommer att bli grym! I morgon kör vi Östersund och på söndag när jag är hemma igen är det premiär för killarna. Heja! Efter matchen står middag med laget + respektive, så kul. En härlig helg står på schemat!

En dagens på det då! Linne härifrån (gillar det!) jacka Zara, Jeans Hollister, Boots Zara, Väska Balenciaga, Mössa BikBok, Sunnies Ray Ban.

// On my way to Falun for tonights event. This weekend is gonna be amazing. Tomorrow we are doing Östersund and on sunday im going back home, my boyfriend and his team has their premiere game and after that we are having dinner with the team + girlfriends/family. Fun weekend for sure! And the look of the day? Top HERE, Jacket Zara, Jeans Hollister, Boots Zara, Bag Balenciaga, Hat BikBok, Sunnies Rayban.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.