Oh Jesus

Vad trött jag blev nu, i morse gick jag och My cirka en mil tillsammans, pratade och njöt av det fina vädret. Tiden springer ju iväg när man är två och går och surrar, bra knep när man vill röra på sig.

Nu sitter jag i soffan och ska snart göra ett ryck här hemma, fixa i ordning lite fint och sedan ta bilen och hämta några paket från Nelly och efter det tänkte jag slänga upp lite vårinspiration här i bloggen. Finns så mycket fint just nu!

Här dansade jag och Jesus på XIV i L.A..

// Walked a mile today. So tired now. Gonna clean up the apt and then go and get some things i ordered from Nelly. After that i was thinking im gonna put up some spring inspo here in the blog.

3 reaktioner på “Oh Jesus”

  • kornelia skriver:

    Om han heter Jesus är jag helt ok med din text osv. Men om det var något sorts skämt så var det bara dåligt. Sorry för det, men så onödig provokation i så fall. I alla fall för de som är troende. Inte kul. Hatar egentligen när folk som kommenterar ska klanka ner och vara så petnoga men religion är känsligt för många så tycker att det var ett väldigt onödigt skämt ifall det var det.

    • sanne skriver:

      han är känd i L.A och kallas jesus! Skulle aldrig klanka ner på någon annan religion och skulle heller aldrig provocera i min blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.