New In

Idag kom Mr hemma med dessa shorts till mig som jag ville ha. Du hittar dom just nu på Inter Sport. Älskar färgen och att dom är i mjukismaterial. Kommer att springa runt i dom här hemma men tänkte även använda dom i vår när jag ska (har jag tänkt) gå ut och springa. I och med att dom inte är superkorta och tighta kommer jag lätt springa ner med dom till gymmet också. Skönt i sommar! Jag har för övrigt vikt upp mina ett varv då jag inte såg riktigt klok ut när jag hade dom vanligt, såg ut som förstora cykelbyxor fast i mjukismaterial, inte så hett.

Finns faktiskt en fin tröja med som jag är lite sugen på, köra hela kitet liksom. Skorna vet ni sedan förra veckan kommer från Nike och tishan från Victoria Secret. Love it all! Tack Love!

// New shorts from Nike. How nice?

3 reaktioner på “New In”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.