Lovely place

Åå vad jag njuter av att vara i Sälen, jag gillar verkligen det. Har varit här mycket som barn och blir alldeles varm i kroppen av att titta ut och se solen skina, folk i backen, barn som försöker ta sig upp i liften och en massa människor som sitter ute och njuter. Underbart! Skulle vilja åka hit snart igen- men inte i jobbsyfte utan för att ha det mysigt bara.

Igår körde vi Nelly High Heel på Harrys. Åt supergod mat innan och eventet blev bra! Efter eventet var vi kvar och dansade i ett par timmar innan jag somnade sött i den otroligt sköna, stora sängen jag har på mitt hotellrum. Rikigt bra kväll! Lyckat minst sagt.

Jag bar en klänning från Nelly. Den är egentligen knallröd men ser korallfärgad ut på bilden. HÄR hittar du den.

Eftersom jag inte hade tid att ta några outfitbilder igår gjorde jag ett tappert försök på toalettstolen. Ni måste ju såklart få se vad jag bar för skor till. Allt för er =) Lite mess bland mitt smink som ni ser, så går det när man tunerar med tre killar och dom oftast ger mig 15 minuter på mig att fixa mig inför kvällen haha!

Dansade loss till grym housemusik och det ballaste av allt på hela kvällen? Dj-killarna som spelade var bröder och både mamma och mormor var där och stöttade dom. Så härligt! Jag sa åt dom att det var så roligt att se att dom var där och stöttade och mamman svarade med att ”Man stöttar alltid sina söner” och mormorn stod bredvid och vevade med armen. Så himla kul att se!! Dom körde på bra tillsammans med oss och tackade för en trevlig kväll när vi alla gick hem.

Lite häng i sofforna innan jag smet hem, hotellet ligger i samma byggnad som klubben och Harrys. Riktigt bra! Såhär glad var jag innan jag kröp ner i sängen.

TACK Sälen! Vi ses igen!

3 reaktioner på “Lovely place”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.