Country

Hur mysigt är inte hotellrummet jag bor på? Här ligger jag och drar mig i sängen nu. Ätit en stor frukost och snart ska vi mötas i lobbyn och ta en promenad till en sittlift vi tänkte ta upp till toppen, vandra omkring en stund och ha det skönt innan vi beger oss mot nästa stopp- Sandviken.

Jag är en riktig mystjej. Har legat här i säkert två timmar nu, solen skiner in, tvn är på och jag har datorn på magen. Enda som fattas är mitt <3. Jag tror jag vill ha en fjällstuga en dag, tänk så mysigt! Den dagen skulle jag isåfall brassa på med riktig countrystil, ha en stor öppen spis, strosa runt i mysiga tofflor, baka lantbröd och njuta av naturen. Wow, vilka känslor jag fick såhär på morgonen, jag svävar iväg! =) Typiskt mig.

// Isn’t my hotelroom so cozy? Im in love. Makes me wanna have a country house one day.

 

2 reaktioner på “Country”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.