R u ready for the Weekend?!

Åh, helgen börjar nu gå mot sitt slut, vilken helg jag har haft. Och att jag ens sitter på ett tåg, pigg? Wow. Jag måste leva på någon slags överskottsenergi. Jag har verkligen haft fullspäckat senaste 2 veckorna och nu i fredags kände mig riktigt riktigt trött..

..tills, jag kom fram i Stockholm och mötte upp Carro. Köpte present till Lin, fixade i ordning hos Hanna & hann ta ett glas vin med henne. Åkte hem till Michaela som höll i Lins födelsedagsfest. Drack strawberry daquiris och en massa andra smarriga drinkar, sjöng för Lin, skålade, babblade och hade så himla roligt. Så kul att min kära Sebbe och Uppsalagänget var där också! Så grymt av Michaela att låta Lin ha en födelsedagsfest hos henne för 30 personer, ni kan ju tänka er att det var bra fart på alla? =) En sväng på Bergmans där vi dansade loss och sedan blev det en rätt tidig hemgång för mig ändå, tack och lov. Skulle ju trots allt iväg med Nelly dagen efter.

Igår (lördag) vaknade jag upp trött med stort T, gosh. Gick och brunchade på BankOmat med Henke, Simone, Hanna & Christian. Älskar det stället. Mys med vänner, bra start på dagen! Hoppade sedan på tåget till Örebro, tog hand om värdinnorna för kvällens event och sedan gick vi och åt riktigt god sushi. Vi det här laget mådde jag prima och eventet gick super!

I morse ringde klockan innan åtta, tog en dusch, åt en god frukost och promenerade till tåget. Var framme i Stockholm runt halvelva, åkte direkt till studion med Martina som var den som bokade mig till det här jobbet och slog mig direkt ner i en stol där jag blev fin i håret och ansiktet. Det behövdes, jag såg nog rätt trött ut efter säkert en vecka utan riktigt ordentlig sömn.

Plåtade smycken för ett märke som heter Ego. Ni kommer få se mer av det framöver och jag kommer slänga upp alla bilder och info om var ni kan handla smyckena os.v så fort allt ligger uppe! Jättekul plåtning och här får ni en sneak peek, detta var den sista bilden vi tog idag. Körde flera olika looks. Dagens sminkning; Supernaturlig. Endast lite ögonskugga, mascara, lite ifyllda bryn och naturlig bas.

Och nu? Sitter på tåget PÅ VÄG HEM. Jag ska vara hemma i en hel vecka nu, eller till på fredag då. Jag njuter! Räknar ner tills jag är hemma. Tack för denna helg alla inblandade!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.