Life right now

Eftersom jag ständigt nu för tiden träffar massa nya människor, pratar inför en massa tjejer varje helg, reser runt och umgås med folk hela tiden – vilket jag tycker är helt underbart såklart så tycker jag att det är lika härligt att komma hem. Jag längtar just nu efter att få komma hem, låsa dörren, där finns bara jag & mitt hjärta. Ingen kan komma åt oss är känslan. Det är vår lilla borg där vi kan vara bara vi två och samla ny energi och nya batterier inför kommande prestationer och nya utmaningar. Det är så viktigt för mig. Lyx för mig är verkligen att komma hem, tvätta bort sminket, sätta upp håret i en toffs, hoppa i mjukiskläder och strosa runt hemma. Slänga mig i soffan, sova tidigt, träna, fylla kylen och bara mysa hemma med Mr. Åå vad jag njuter. Men, inte allt för länge såklart, jag är ju lite av en rastlös själ som gillar att ha fullt upp och jobbar effektivast och bäst när jag har mycket att göra MEN, för mig är det lika viktigt med den tiden emellan all fart och fläkt. Jag är verkligen lika mycket en partytjej som en hemmatjej.

Man uppskattar alltid sitt hem ännu lite mer när man är runt och far massor, i alla fall jag. Trivs så himla bra med mitt liv just nu som det är. Sundsvall är verkligen inte min och Mr’s drömstad men vi gör det bästa utav det och kämpar på med våra jobb på var sitt håll. Samlar energi, det gör vi ihop och vi stöttar varandra till max! Jag är så lycklig som är hemma om två timmar och får lägga mig på hans bröst och titta på tv ikväll. Mitt hjärta!

Bara för att jag är glad och känner mig fylld med värme delar jag med mig av en massa härliga bilder. Någon mer än jag som blir sugen på en resa till varmare breddgrader när ni ser första bilden?

4 reaktioner på “Life right now”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.