Randomness from my Iphone

Tycker fönstret i matrummet börjar ta sig. Så glad över mina nya blommor! Mys!

Älskar jeansskjortor och tycker att alla borde äga en. Så snygg med denim på denim!

Har bestämt oss för att skaffa oss en sådan här sänggavel. Mitt nästa projekt blir att göra en, verkar inte så svårt och en vän som gjort en jättefin. Let the project begin.. Nästa vecka tror jag minsann det blir av!

Ställde upp några av mina skönhetsprodukter på en fin bricka. Tips! Ser lite roligare ut.

Hittade fina brickor på Indiska. Jag tycker det är fint att ha brickor med annat på också så som smycken, ljus, blommor os.v. Låt fantasin flöda!

Har kommit på att mina Busnelklänningar kommer användas flitigt i vår. Älskar dom!

Speaking of dresses.. Tycker så mycket om denna modellen på klänningar. Finns  även i grön och svart. Jag ser den i vår med bara ben och fina ballerina. Så söt! Också från Indiska, av alla ställen! 349:-

Skulle vilja ha en sådan här i vårt matrum på den vägg vi just nu inte har något på. Perfekt att skriva olika citats på beroende på vad man känner för. Man kan ju även skriva lite roliga meddelanden om man får gäster os.v. Ska nog ta en närmre titt på det!

3 reaktioner på “Randomness from my Iphone”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.