Im so sorry. Stress mess.

Åh herregud. Jag får hjärtklappning som jag far runt och håller på! Inte en lugn stund på senaste tiden. Så fort vi hade sminkat klart igår sprang jag iväg och provjobbade på ett ställe, skulle sluta 21.30 men på grund av en massa saker blev jag kvar till hela 01.30. Det var alltså därför jag inte hann lägga upp sminkinlägget, jätteledsen för det! Snabbt hem och pussa på min älskling som hade kommit hem från Barcelona, vi hade inte träffats på över en vecka. Kändes som en evighet..

Vi fick i alla fall sova ihop och hänga lite idag på dagen. Nu sitter jag på tåget till Stockholm, solen skiner och allt flyter på ok. Min klänning från Nelly jag hade beställt till ikväll hann dock inte komma, jag beställde två paket samtidigt och ena hann komma men självklart inte det med klänningen i. Well well, inte hela världen. Jag får köra på något annat istället helt enkelt. Jag ska alltså på min fina vän Lins födelsedagsfest ikväll , ska bli SÅ roligt!! Drinkar och en massa härligt folk, kan inte bli annat än bra!

I morgon kör vi Nelly turnén i Örebro och på söndag ska jag plåtas för ett smyckesmärke i Stockholm, som sagt. Det är mycket nu men jag tycker det är kul! Trevlig helg mina underbara!

// Busy busy days.. i was at a job last night that were suppose to end at like 10 pm.. got from there after 1. My god. Ran home to see my bf who got home from Barcelona last night. Got one night together and now im out traveling again.. Tonight im going to my lovely friends bday party, it’s gonna be amazing.

2 reaktioner på “Im so sorry. Stress mess.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.