I can bring you flowers

Nej jag måste visa er nu. Jag har tre stycken hortensia hemma, älskar dom blommorna. Både i kruka men även färska, bara några stycken i en vas. Underbara! Jag har en i köksfönstret, en på byrån i sovrummet och en i matrummet i fönstret. Vita och blåa är mina favoritfärger på denna härliga blomma och jag trivs så bra med dom hemma MEN, det finns ett stort men. Jag och Mr är ju borta så ofta så jag har handlat på mig nya säkert tre gånger senaste tre månaderna, inte ok.

Så idag sprang jag förbi butik Annelies här i Sundsvall och hittade dessa helt otroligt fina hortensia men som är oäkta, dom ser så himla riktiga ut så det är inte sant. Jag klippte till på tre stycken och har nu bytt ut mina tre trista och döda blommor mot dessa som kommer stå sig fina i all evighet. Om jag tröttnar är det ju bara byta ut dom, dessa kan stå och damma i förrådet om det är så. Underbart och det känns ju toppen för oss två. Endast 169 :- fick jag ge för dom, styck. Helt osannolikt bra pris! Jag har redan hunnit tipsa några vänner om dom och alla ska haffa några i morgon, så värt!

Men detta betyder ju inte att jag kan låta bli färska blommor på vardagsrumsbordet heller. I morgon ska det inhandlas. Jag är ett blommfreak, jag vet.

// Found fake hydrangea today. Love them! Im so happy about since my flowers always dies.. Yay. Now it looks amazing here.

5 reaktioner på “I can bring you flowers”

 • josefin Lind skriver:

  Men herregud va fina!

 • josefin Lind skriver:

  Trött på naglar som går av och skivar sig? Kom till mig! Jag har precis öppnat eget företag och sitter i stockholm. Jag arbetar med Gelé och materialet är det som sitter bäst i Sverige! Gå in på min blogg för att läsa mer!

 • Isabella skriver:

  Hej! Jag vart jätte sugen på plastblommor när jag hörde om dina, ville kolla om du vet om man kan beställa sånna du köpte i Sundsvall, bor i Sthlm så blir lite svårt att åka dit för att köpa blommor. Men som sagt undrar om du vet om det finns nåt märke eller liknande på blommorna du köpte så jag kan söka på internet? Grym blogg förövrigt 🙂 / Isabella

 • Isabella skriver:

  Hej! Jag vart jätte sugen på plastblommor när jag hörde om dina, ville kolla om du vet om man kan beställa sånna du köpte i Sundsvall, bor i Sthlm så blir lite svårt att åka dit för att köpa blommor. Men som sagt undrar om du vet om det finns nåt märke eller liknande på blommorna du köpte så jag kan söka på internet? Grym blogg förövrigt 🙂 / Isabella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.