Hair Show

Då var dagens hårvisning klar. Jag har slagit mig ner i soffan, styrt upp mina nya blommor (ska visa er i morgon, så bra tips!) har smetat på en ansiktsmask och tänkte visa er dagens look. Vissa av er kanske redan har sett bilden på min instagram (Sannealexandra) eller på facebook.

Temat på Anna Forsbergs visning gick i lite Marockanskt tema. Vi bar svarta klänningar eller det var tyg som vi hade knytit runt kroppen på olika sätt, såg riktigt häftigt ut, lägger upp bilder så fort jag får dom. Sminkningen och håret blev fyrtio, femtiotalsinspirerat och även sminket. En riktig omvandling från hur jag brukar se ut men det är ju så roligt! Det var såklart min make up tjej som sminkade och vi ska faktiskt träffas i morgon så då kommer ni få en massa nya tips, videos och bilder.

Vad tycker ni om looken?

// Today’s look. Whatcha think?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.