BRING IT ON.

Snyggast på gymmet tycker jag? Svart, grått och mörkblått med inslag av starka färger så som neongrönt, rött, kornblått och liknande. Jag föredrar främst löpartights på gymmet tillsammans med ett par snygga, sköna skor gärna med en färgklick, en schysst träningströja och något att dra över axlarna så som en snygg sportig jacka eller tröja.

I sommar kommer jag att köpa ett par snygga shorts att träna i, can’t wait. Nike är helt klart mitt favoritmärke när det kommer till sportkläder!

Här nedan har jag satt ihop ett kollage med massa heta träningskläder. Hoppas ni gillar det! 

// Made a collage with hot work out clothes. Hope u like it!

Jacka Nike, shorts Nike, Löpartights Zalando, Väska Nike, Yankeeströjor Nike, Två över sporttoppar H&M den röda under Adidas, alla tre skorna från Nike.

1 reaktion på “BRING IT ON.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.