Bikini Season

Jag har totalt glömt att tala om att i förra veckan när jag plåtade bikinis för Feminint så hittade jag en massa fint så det ser lovande ut, lovar att lägga upp allt när det är online. Men, självklart fastnade jag extra hårt för en bikini och det var nämligen den nedan i leopard, så sött med volanger på överdelen. Färgerna på bilden nedan gick i grått/grönt men min favorit gick faktiskt i grå/lila, superfin när man är brun!

Så himla fin! Längtar lite extra efter sommaren idag, tittat biljetter till lägenheten i Spanien ett flertal gånger idag, så sugen. Men trots att jag längtar efter varmare tider så har jag en härlig känsla i kroppen, nästan vårkänslor. Jag är glad! Kvällen spenderar jag med min älskade pappa här uppe i Sundsvall, vi åkte upp efter lunch och ska ha pappa & dottermys i soffan med tv, thaimat och ostbågar. Då spelar det faktiskt ingen roll vad det är för väder utanför!

// My fav bikini from last week shoot. Love it. Promise u to update u when it’s online. Tonight im hanging out with my dad. So nice!

1 reaktion på “Bikini Season”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.