Thursday Night w friends

Efter min plåtning i torsdags åkte jag in till stan och mötte upp Simone & Sandra för sushi och bio. Jag åt 20 bitar sushi totalt i torsdags, körde både lunch och middag haha. Ingenting mot min hungriga pojkvän dock, han snittar väl på 30 bitar per gång!

Vi såg Silver Linings Playbook, helt godkänd men rätt deppig och vi var på helt annat humör. Vi tyckte det kändes som fredag och var sugna på att njuta av den känslan. Några timmar senare så kom vänner från vår hemstad upp till Stockholm och vi var ett stort gäng som intog East. Ingen mer sushi för mig men ett glas vin och massa prat om gamla minnen och annat kul. Jag och vissa av grabbarna som var med har riktigt bra minnen från Vegas & L.A när dom var i staterna samtidigt som jag bodde där, haha. Minnen är ju underbart! En supertrevlig kväll med härliga människor, spontant när det är som bäst.

// A great spontaneous night with friends.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.