Cocco Dress

I fredags tog jag och Philip, en av killarna jag turnerar med tåget mot Jönköping och kvällens Nelly High Heel event, en lång resa så vi kickade igång helgen med ett glas vin Lyx! Vi ett sånt bra team vi fyra som turnerar runt, tre killar och så jag. Dom tar hand om mig som om jag vore deras lillasyster, det är bra det! På nattklubbar är det inte alla som beter sig som änglar jämt, dom flesta men inte alla. Väl framme körde vi ett grymt event på Sliver, så snyggt ställe förresten!

Jag bar en klänning från Dry Lake som ni hittar hos Nelly. HÄR kan ni klicka hem den. Älskar den! Jag körde på ett skärp i midjan för att den var lite stor för mig, tyckte det blev fint. Till det bar jag armband från Chiquelle, HÄR hittar ni det för endast 99 kronor (get it!) och skor från Steve Madden.

// Last night. U find my dress HERE and my bracelet HERE. Such a good night!

2 reaktioner på “Cocco Dress”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.