Nellyhighheel @ Push

Wow vilken lyckad kväll igår i Göteborg.

Innan eventet för allmänheten slog upp portarna igår så hade Push styrt en riktigt bra middag för ett tjugotal tjejer. Jag hälsade alla välkomna, höll ett litet välkomsttal och jag tror alla tjejerna var tyckte det var ett lyckat förevent. Vem skulle inte tycka det när det bjöds på goda drinkar hela kvällen, en välfylld goodiebag, god middag och ett par gratis skor? =)

Eventet gick toppen och jag träffade på ett par bloggläsare, alltid lika kul att få se er. Ni alla verkar så härliga!! Hoppas ni hade roligt tillsammans med oss! Efter eventet tog jag och min fina vän Evelina några drinkar, dansade runt bland alla utklädda människor (det vankades födelsedagsfest för nattklubbschefen och alla var utklädda) sedan smet jag hem till hotellet för att känna mig fräcsh idag då det vankas nya festligheter.

Tack till Push och alla som var där för en riktigt bra kväll!

Alla bilder har jag tagit från Stureplan.se

// Did a really good event last night in Gothenburg. Thanks to Push and everybody else involved. Fun times!

/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.