Keep it together

Somnade medan jag lyssnade på den här låten, det första jag gjorde i morse var att sätta på den och nu medan jag skriver har jag den på igen. SÅ fin!

Nu ska jag packa ihop det sista, jag gillar verkligen inte att packa, jag är så dålig på det! Jag har nog aldrig varit nöjd med en packning när jag öppnat väskan haha. Jag vet liksom inte vad jag gör för fel så jag kan inte lära mig av det. Jaja, allt är nog löst i alla fall. En passande klänning till ikväll fick jag precis rota fram, jag beställde två klänningar förra veckan varav en var tänkt att jag skulle ha ikväll men jag har inte fått någon avi ännu och jag måste åka till flygplatsen rätt snart så jag hinner nog inte hämta ut dom. Kanske ska åka dit och chansa på att få ut dom utan avi?

13.35 går mitt plan till Göteborg. Är riktigt pepp ikväll, jag ska få träffa min kära Evelina som ska jobba med oss ikväll. Det vankas dessutom stor middag vilket ska bli roligt. Vi ses på Push ikväll senoritas!

// Time to leave to the airport soon, my flight is in two hours. Going to Gothenburg tonite, see u at Push, it’s going down!!

2 reaktioner på “Keep it together”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.