LEO.

Har precis kommit hem från ett möte med jobbet. Vi åt god frukost och gick igenom vissa saker vi bör kunna i sortimentet. Nu är jag hemma igen en liten sväng, jag och Mr ska springa till Fritidsresor och betala det sista till Kap Verde resan och sedan ska jag iväg och jobba i några timmar. Kul! Jag insåg i morse att det redan är 1a November och att vi sticker till L.A den 28e, tiden bara flyger iväg!!

Btw, klockan 13.00 spelas killarnas match (för er som läste mitt inlägg igår) så håll era tummar nu kära ni!

Tröja H&M, Armband Lindex.

// Just got off a meeting with my new job. We had a really nice breakfast and had a meeting about things in the collection we need to know. Now me and Mr are going to Fritidsresor to pay our vacation to Kap Verde. Just realized it’s already November 1st and we are heading to L.A on Nov 28.. time flies!

4 reaktioner på “LEO.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.