Just gotta love surprises.

När jag slutade jobbet idag råkade jag smita in på BikBok och jag måste säga att jag har aldrig någonsin varit inne på BikBok och blivit så hypad. Jag brukar kunna hitta något enstaka plagg där om ens det där och det är verkligen inte en butik jag längtar efter att få gå in i och framför allt inte en butik jag går till om jag snabbt måste hitta något att ha på mig. Ändring lär det  bli i fortsättningen om dom ska fortsätta såhär, jag hittade så himla mycket fint så att jag höll på och bli tokig och mitt provrum var proppfullt.

Det slutade med att jag lade undan ett par jeans (som jag funderat på att prova länge), två tröjor och en ring och jag kan tala om att då fick jag verkligen hejda mig! Riktigt roligt att butiken shapat upp sig så mycket, längtar redan till nästa besök på lördag.

Här kommer en sneak peek från dagens provrum. More to come kan jag säga…

// BikBok is insane right now, i found so so many nice clothes i wanna buy.. If u haven’t heard about it, visit bikbok.com, now!

3 reaktioner på “Just gotta love surprises.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.