Last night.

Kom fram med tåget vid 19.30 och där stod mitt hjärta och väntade på mig, hem och svira om och sedan mötte vi upp Simons agent och gick och åt på Mezoyo. Ny meny denna gången också, det har varit olika menyer varje gång jag varit där, klass ställe! SÅ bra mat och mannen som äger det är helt grym, han kan allt och jag litar på varenda ord han säger.. Ja det var kanske därför jag drack rödvin till min varmrätt igår, jag gillar ju inte ens det men som sagt, jag litar ju på honom och rätten skulle tydligen passa väldigt bra med det vinet så vad sjutton!!

Mycket fotbollssnack och god mat, väldigt trevlig middag på alla sätt och vis! 

// Went to Mezoyo last night, it’s so nice to go there bcs he changes the menu all the time so it is always a surprise to come there. We had a really nice dinner with Simons agent, a lot of soccer of course and awesome food. 10 points!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.