In the end of the day.

På väg tillbaka hem, jag måste tala om att sedan jag fått ett jobb, nog för att det är ett extrajobb men något att sysselsätta mig med så känns Sundsvall mycket bättre, nu känns det faktiskt mer som vårt hem och jag är glad för det.

Jag är framme om cirka en timme och då ska jag äntligen få träffa mitt hjärta. Det ska bli så mysigt att få träffa honom igen, att vi kryper ner bredvid varandra när vi ska sova är det viktigaste, resten är bara bonus. Ikväll ska vi på middag med Simons agent som är och hälsar på, det ska bli trevligt! Vi tänkte ta med honom till vår favoritrestaurang Mezoyo. Mmm..

Ville bara önska er en mysig kväll för nu checkar jag ut för idag, känner mig alldeles för överexponerad haha, på riktigt. Jag orkar knappt se en bild till på mig själv utan jag vill bara koppla av och ta vara på kvällen på bästa sätt! Och så vill jag dela den här texten, tycker den är riktigt bra. 

// Soon im back home again, miss my love already. Tonight we are having dinner with Simons agent, we are planning to take him to our fav restaruant Mezoyo. Mmm.. Hope u guys are having a wonderful night. Wanna share this text with u, love  it.

3 reaktioner på “In the end of the day.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.