One Year Anniversary

Framme i Stockholm. Tog ett supertidigt tåg i morse så nu sitter jag hemma hos en vän, tittar Nyhetsmorgon, dricker kaffe och ja ni kan ju min morgonrutin numera.. =)

Ska snart hoppa in i duschen och peela kroppen och fräscha till mig. Ska och spraya mig hos Jessica på Hötorgskliniken vid 14.00, hon är den bästa! Är alltid så brun och fräsch när jag kommer därifrån (gå dit!) Det kan faktiskt behövas ikväll för en liten egoboost är det minsta jag behöver..

Jag ska alltså jobba på i Feminint butiken ikväll som har 1-års jubileum. Det är endast inbjudna som kommer och jag ska få äran att vara modell och visa upp underkläder från Aubade. Det kommer bloggerskor, härliga kunder och PR folk. Det kommer bjudas på champagne, exklusiva erbjudanden och lyxiga goodiebags så min uppgift för kvällen är att mingla med alla härliga tjejer. Kul! Ja så att en liten bränna kommer sitta fint. Jag ser jättemycket fram emot kvällen, älskar att träffa människor och trivs väldigt bra i butiken, det är ju ett himmelrike som jag beskrivit den som förut.

Det kommer att komma ett uppföljningsevent framöver som ni kommer kunna komma till, roligt va! Mer info om det kommer. Nej ni tjejer och killar, nu är det dags att pallra sig ur soffan. Puss.

// Now im in Stockholm, im at my friends house having coffee and watching Nyhetsmorgon, u guys know my morning routines by now. Im gonna hit the shower soon, need to peel my body because im gonna do a spraytan later today. Yay! Always feeling so fresh when i leave Jessica at Hötorgskliniken, she’s amazing! Tonight im working with Feminint, im gonna be the model for tonights one year anniversary. Exciting!! Wish me luck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.