For my hair, Baptiste.

Nu när jag vant bort att tvätta mitt hår varje dag så har jag blivit helt fast vid detta torrschampoo, det är SÅ bra! Finns en hel uppsjö med olika torrschampoon från Baptiste och jag använder den för blondt hår, det som är det bästa med den är att det gör mitt hår lite ljusare. När mitt hår blir smutsigt blir det väldigt mycket mörkare i botten men med hjälp av denna magiska produkt får jag bort det råttfärgade. Helt perfekt! Finns även för mörkt hår. Jag använder faktiskt detta när mitt hår är nytvättat också eftersom mitt hår lägger sig så fort så ger det lite stadga då det är vax i.

Hett tips! 69 :- SÅ bra pris! Du hittar det överallt, Åhléns, H&M, Kicks.. Go get it! 

// Love this dry schampoo from Baptiste.

2 reaktioner på “For my hair, Baptiste.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.